PKN
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe
 

wo 7 augustus 2019

Stichting Vrienden Adriaanskerk | André Knevel & Holgerd Vachlis

Locatie: 
 Adriaanskerk Dreischor

André Knevel is geboren in Bussum,  Toen hij 8 jaar oud was kreeg hij zijn eerste orgel- en pianolessen. Zijn leraren waren o.a. Dr. J.A.M. van Stokkum, Rutger van Mazijk en Willem Hendrik Zwart. André Knevel gaf zijn eerste officiële orgelconcert toen hij 19 jaar oud was. Op uitnodiging bespeelde hij diverse Franse orgels o.a. in de Cathedraal St.Eustache, Cathedraal Sacre-Coeur en de Cathedraal in Sens. In 1975 emigreerde André Knevel naar Canada, waar hij in St.Catharines, Ontario, zijn onderkomen heeft. Hij is daar verbonden aan verschillende christelijke scholen als muziekdocent. Tevens is hij ter plaatse kerkorganist. André Knevel heeft zijn orgelstudie voortgezet bij Dr. John Tuttle, orgeldocent verbonden aan de Royal Conservatory in Toronto. Deze heeft André opgeleid voor orgeldiploma B.
André staat bekend voor zijn improvisatie talent, en is voortreffelijk in het vertolken van “de Grote Meesters”. Door zijn muzikale begaafdheid is André een begrip op de Europese en Noord-Amerikaanse orgelbank geworden. Voorts is André Knevel een veel gevraagd organist voor het begeleiden van koren en solisten. Ook schrijft hij muziek voor orgel (Ambitus-serie en Cantique). André heeft inmiddels een groot aantal Cd’s op zijn naam staan.

Holgerd Vachlis is geboren in Kiev (1983), als kind verhuist hij naar Israël en begint op een jonge leeftijd op eigen initiatief muziek te leren. Holgerd heeft saxofoon en piano gestudeerd aan de Rubin academie in Jeruzalem en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, aanvullend nam hij privé klassieke zanglessen bij Jan Polak (Amsterdam), István: Tréfás (Braunschweig) en Joseph Shore (Vancouver).

terug
 


 
 

Adriaanskerk Dreischor
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00
meer details

Driekoningenkerk Noordgouwe
datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00
meer details

Stichting Vrienden Adriaanskerk | André Knevel & Holgerd Vachlis
datum en tijdstip 07-08-2019
meer details

Adriaanskerk Dreischor
datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00
meer details

Vlasdag Dreischor
datum en tijdstip 17-08-2019 om 10:00
meer details

Driekoningenkerk Noordgouwe
datum en tijdstip 18-08-2019 om 10:00
meer details

 
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe

Doopvont Noordgouwe
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Hervormde gemeente Dreischor met de Hervormde gemeente Noordgouwe. Sinds 19-10-2014 is ds. J.C. van de Putte (1956)  
M 06 31 99 36 60
E
als predikante aan onze gemeenten verbonden.
De ene zondag is er dienst om 10:00 uur in Dreischor, de andere zondag om 10:00 uur in Noordgouwe.
Actief binnen de gemeente zijn de Bijbelkring en Kring de Rode Draad.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.